Mano nuotrauka
www.cinemabizarre.mums.lt prisijunkite. mums ypatingai reikia jūsų!

Archyvas

2010-12-29

BIZOKU metraštis


 Kartą, ne taip jau ir seniai, gražioje šalyje, vadinamoje Vokietija,skirtinguose jos miestuose, netgi ne tais pačiais metais, gimė penki mieli berniukai. Jau nuo mažens jie buvo unikalūs ir įdomūs, bet paaugę jie suprato, kad iš tiesų yra šiek tiek kitokie. Ne, ne fantastinio filmo herojai, ne ateiviai, ne žmonės-vorai, kaip kartais pasitaiko, bet šiek tiek... keisti. Žinoma, visi mes jaučiames ypatingi, bet šie penki jau nebe berniukai, o vaikinai, kiekvienas atskirai priėmė svarbų sprendimą. Sprendimą būti savimi, nebijoti, išdrįsti. Jie išdrįso būti savimi, peržengti ribą, laužyti stereotipus. Jie nebijodami įveikė patyčias, visus „neįmanoma“ ir tapo tuo, kas yra dabar. Būtent tas vienas jų sprendimas, tas pasiryžimas tapo labai svarbus ir mums. Kas esame mes? Mes - Bizoku, keistoji šeima, dar žinoma kaip pirmasis oficialus Cinema Bizarre fanų klubas Lietuvoje. Ir tie penki vaikinai, mums taip gerai pažįstami Strify, Kiro, Yu, Shin ir Luminor vardais, bei vienas jų sprendimas tapo ne ką mažiau svarbus ir mums.
Lietuvoje muzikos grupė Cinema Bizarre, kurią sudarė šie penki vaikinai, taip pat buvo pastebėta. Žmonės, kurie pirmieji ėmėsi burti visus „bizarrus“ į vieną didelę šeimą, yra Cappy ir Gret. Jas mes gerbiame kaip Bizoku įkūrėjas. Netrukus joms į pagalbą atėjo visas gausus būrys tokių pat bizarre šeimos narių: Renn, Integra, Yunė, Britnė ir Dafnė. Bizoku negyvuojų be šių žmonių, padėjusių suburti Lietuvoje Cinema Bizarre fanus.
Bizoku šeimyna nuo to laiko gyvavo ir vis didėjo, nuoširdžiai priimdama naujus narius, kasdien pildoma naujienomis, pranešimais iš Cinema Bizarre gyvenimo, video, reportažais, interviu, straipsniais, netgi įvairiais gandais. Nariai taip pat reiškė savo meninius gebėjimus, kurdami fan fiction istorijas, one-shot‘us, įvairiausius grafikos darbus bei stebindami kitais savo talentais. Temos, skirtos kūrybai, nuolatos pilnėjo, ir nariai galėjo grožėtis ir be galo tikroviškais piešiniais, iš kurių į juos žvelgė jų mylimi Cinema Bizarre nariai. Taip pat visi Bizoku gyventojai nuolatos diskutuodavo pačiomis įvairiausiomis temomis. Bizoku tapo vieta ne tik pasikalbėti, patalpinti savo kūrybą, rasti visas Cinema Bizarre naujienas, sudalyvauti konkursuose, kuriuos išmaniai paruošdavo visa valdžios komanda, bet ir vieta susipažinti su naujais žmonėmis ir surasti draugų visam gyvenimui.
Didžiausias smūgis Bizoku buvo tuomet, kai Cinema Bizarre nariai parašė laišką, kuriame paskelbė apie savo veiklos pertrauką. Bizoku pasikeitė. Be grupės, be mūsų visų obsession forumas kiek pritilo, bet niekuomet nepasidavė. Nariai nepalūžo, rado savyje vilties ir tikėjimo ir ėmėsi veiklos. Bizoku atgyjo, toliau rengia konkursas, įvairius projektus, sveikina grupės narius įvairiomis progomis, nariai toliau kuria, bendrauja, diskutuoja. Vyksta meet‘ai, fanų šturmai. Bizoku rado savyje jėgų nepalūžti.
Apie mūsų keistąją šeimą galima būtų prirašyti ištisus puslapius. Apie kiekvieną naujieną, sukėlusią komentarų laviną, apie kiekvieną video, po kuriuo nė viena narė neištverdavo neparašiusi „aw, koks jis mielas...“, apie kiekviena dainą, kasdien klausoma su nostalgija ir viltimi. Apie juos ir apie mus. Apie Cinema Bizarre, dalį mūsų gyvenimo, apie tai, kiek jie davė mums. Apie Bizoku, mūsų šeimą, apie tai, kiek ji davė kiekvienam jos nariui. Bet mes daug nerašysime. Mes tik pasakysime, kad mylime. Mylime Bizoku už viską. Už tikėjimą. Už viltį. Už naujus draugus, kuriuos čia radome. Už viską. Ir mes, žalieji, tikime, kad Cinema Bizarre vieną dieną išgirs mus visus. Mes tikime, kad jie sugrįš.
stay bizarre, stay true for yourself,
žalyčiai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą