Mano nuotrauka
www.cinemabizarre.mums.lt prisijunkite. mums ypatingai reikia jūsų!

Archyvas

2011-08-06

pirmoji bizoku aktyvistė - DOVILYTĖ

Maždaug liepos viduryje prasidėjęs BIZOKU AKTYVISTO projektas, kurį sugalvojo buvusi administratorė Yumina, ką tik išsirinko pirmąją favoritę - Dovilytę. Apmaudu, tačiau nelabai aktyviame balsavime ji turėjo vos keletą konkurentų: Miss Ugnę ir Padraiką. Nuo šiandien iki kito mėnesio Dovilytė yra priskirta laimėtojų grupei, kuri forume nuspalvinta geltona spalva (tiesa, nugalėtoja taip pat yra BIZOKU padėjėja, todėl ji išliko raudona). Jos pergalė pažymėta ir profilyje.

Primename, kad BIZOKU aktyvisto vertinimo kriterijai yra tokie:

* aktyvi raiška pranešimais
* aktyvi raiška konkursuose
* taisyklių laikymasis
* draugiškiausias, paslaugiausias, labiausiai bendraujantis

Projekto pradžioje buvo minėta, jog vieną aktyvistą rinks BIZOKU nariai, kitą - administracija. Tačiau pastaroji pasitarusi nusprendė, jog po tokio pasyvaus balsavimo kito aktyvisto rinkti nereikia. Kviečiame aktyviau dalyvauti BIZOKU veikloje ir kitą mėnesį galbūt jūs būsite išrinktas naujuoju aktyvistu ir sublizgėsite geltona spalva.

BIZOKU aktyvistą kiekvieną mėnesį slaptu balsavimu renka kiekvienas tai padaryti norintis narys, siųsdamas pm žinutę Padraikai.

Na, o štai ką apie savo pripažinimą sako pati Dovilytė:

BIZOKU: Kaip jautiesi tapusi pirmąją BIZOKU aktyviste?

DOVILYTĖ: Na tai buvo netikėta, labai nustebau nuėjus į forumą ir pamačius užrašą - BIZOKU aktyvistė-Dovilytė. xDDD Smagu tapti TA pirmąja! Tik nemanau, kad esu nusipelniusi šio titulo. :/

BIZOKU: Ką tau reiškia šis titulas? Ar jis paskatins tave ir toliau aktyviai dalyvauti BIZOKU veikloje?

DOVILYTĖ: Man tai svarbus titulas, juk ne kiekviena tampa "aktyviste". Manau, kad tai paskatins kitas aktyviau dalyvauti BIZOKU diskusijose. Taip, aš dalyvausiu, toliau lankysiuosi forume, rašysiu, skatinsiu kitas. :)

BIZOKU: Ar ketini kitą mėnesį vėl išsikovoti šį titulą?

DOVILYTĖ: Manau, kad bandysiu. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą